Objectiu de centre: LA RADIO

Objectiu de centre: LA RADIO

dilluns, 11 d’abril del 2016

ANUNCIS


  Hem preparat anuncis de colònia, sabates esportives, crema labial... i altres productes.
  Es podien preparar en grup o individualment.
  Havien de tenir un slogan o frase atractiva que el representi i havia d'estar acompanyat també d'alguna informació del producte que s'anuncia.
  Es la primera vegada que ens posam davant d'una càmera per fer una activitat d'aquest tipus i ens pareixia un poc difícil i ens avergonyia, però l'important era passar-s'ho bé, triar frases divertides i animar-nos a que la propera vegada segur sortirà una mica millor.
  Aquí en teniu unes quantes mostres.














  
  I per avui ja no n'hi ha més. El proper dilluns  CONTINUARÀ  ...

2 comentaris:

  1. Hola! Soc en Gabi. De 4tA. He de dir que ha estat molt ⓓⓘⓥⓔⓡⓣⓘⓣ fer aquesta activitat. El meu anunci es el primer, y la par favorita meva es quan surt en Pau diguent ''YUPI YUPII!!'' ヅ Molt Divertit! (͡° ͜ʖ ͡°)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Antes de que pregunteu com he fet lo dels simbols (les lletres amb cercle, i aixo ヅ (͡° ͜ʖ ͡°)) Simplement es: anar a aquesta pagina web; www.megaemoji.com- i voras que posara ; emojis, arte de texto... pero tu cliques en ''simbolos'' i el simbol que vulguis posar [escriure] simplement li clickues dues vegades rapidament y li dones click dret, y despres li dones a ''copiar'' y a on vulguis posar el simbol, li dones click dret y li dones a aferrar. (esta clar que quan he dit ''posar'' es a la barra a on escrius, a l'esmart notebook...) (͡° ͜ʖ ͡°) i si, soc en Gabi :-)

      Elimina